ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ"

Περιεχόμενα

Αρχική
Προηγούμενη
1η Εγκύκλιος
2η Εγκύκλιος
Πρόγραμμα 9ης Π.Σ.Σ.

Σπηλαιολογικά
Διευθύνσεις
Έδρας: Ορθίας Αρτέμιδος 42 (EXPRES SERVICE)
Τ.K 23100  ΣΠΑΡΤΗ, τηλ. 6972-857852,
τηλεομοιότυπο: 27310-22103
 
Λ.Ηλιουπόλεως 74, Ά.Χαραυγή
Τ.Κ. 172 36 Υμηττός Αθήνα
τηλ./fax 210.9734206
&  6972.857852
2η Εγκύκλιος 9ης Π.Σ.Σ.

9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Ο Σπηλαιολογικός Όμιλος Ταϋγέτου - Πάρνωνα "Ο Ποσειδών" σε συνέχεια της 1ης Εγκυκλίου, ενημερώνει τους φίλους σπηλαιολόγους ότι οι προετοιμασίες για την 9η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση προχωρούν εντατικά και από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου η Μονεμβασιά θα ζει σε σπηλαιολογικούς ρυθμούς.

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
1.
Εργασίες, video, slides τα οποία θα καλύπτουν τη σπηλαιολογία σε όλες της τις μορφές: επιστημονικές εργασίες, εξερευνήσεις, τεχνικά θέματα, ανακαλύψεις κ.α. Ο χρόνος που θα διατεθεί για κάθε παρουσίαση είναι αυστηρά 10 λεπτά.
2. Στάντ - περίπτερα, όπου οι σύλλογοι θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν.
3. Διαγωνισμός φωτογραφίας – σκίτσου.
4. Παιδικό παιχνίδι με σκοπό την έκδοση αφίσας φτιαγμένη από παιδιά.
5. Διαγωνισμοί πάνω στο σπηλαιολογικό παιχνίδι για ενήλικες.
6. Βράβευση του καλύτερου post, της καλύτερης εργασίας, του καλύτερου οπτικοακουστικού υλικού, του καλύτερου video.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΟΡΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Η ημερομηνία υποβολής των περιλήψεων των εργασιών, στην Επιτροπή Σπηλαιολογικών Συναντήσεων, είναι το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 25 Αυγούστου. Ο κάθε σύλλογος μπορεί να παρουσιάσει μέχρι δύο εργασίες. Η επιλογή των εργασιών θα πρέπει να γίνει από το σύλλογο του κάθε σπηλαιολόγου. Πρέπει δε, να είναι πρωτότυπες και πλαισιωμένες με κείμενο. Οι επιπλέον εργασίες των σπηλαιολόγων, που πιθανόν υποβληθούν και δεν παρουσιαστούν, θα συμπεριληφθούν στα Πρακτικά της 9ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης.

Όσον αφορά το διαγωνισμό φωτογραφίας και σπηλαιολογικού σκίτσου η ημερομηνία ενημέρωσης για τη συμμετοχή σας είναι η ίδια: 25 Αυγούστου. Χωρίς να σταλούν φωτογραφίες ή σκίτσο, αρκεί να δηλωθεί το όνομα, ο σύλλογος, ο αριθμός των φωτογραφιών και το μέγεθος, στο e -mail της 9ης Πανελλήνιας.

ΣΠΗΛΑΙΑ
Στην 9η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση δε θα μπορούσαν να λείπουν οι επισκέψεις σε μερικά από τα πιο όμορφα σπήλαια της περιοχής. Είναι τόσα πολλά εξάλλου, ώστε αυτή η Πανελλήνια θα είναι μόνο η αρχή της γνωριμίας σας με αυτά. Σύντομα θα ενημερωθείτε για το ποιά θα αρματωθούν.

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η διαμονή των σπηλαιολόγων θα γίνει σε ξενοδοχεία της περιοχής της Μονεμβάσιας καθώς και στο camping "Paradise" τα οποία μετά από μεσολάβηση του συλλόγου μας θα προσφέρουν καταλύματα σε πολύ καλές τιμές. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα εστιατόρια και ταβερνάκια της περιοχής και εκεί να δοκιμάσετε τις ντόπιες.... λιχουδιές

ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός - παιχνίδι με σχοινιά, αλλαγές, χρόνους κλπ κλπ κοντά στο συνεδριακό χώρο. Έτσι θα κάνουμε ένα πολύ ενδιαφέρον διάλειμμα από τις παρουσιάσεις των εργασιών μας.

Πληροφορίες για τη διαμονή, τα σπήλαια και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει, θα αναρτούνται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.fhs.gr/9hpss Στο ίδιο site και οι δηλώσεις συμμετοχής!!!

Το e-mail της 9ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης είναι: enathpss@yahoo.gr